Velkommen til Kreta > Huset i Paleochora

 
 
 

Huset i Paleochora

 

Velkommen til vort hus i Paleochora
Billedgalleri - se her

Det er en fornøjelse at byde jer velkommen til Paleochora, den fineste lille landsby på Kretas sydkyst omgivet af kilometer lange badestrande.

Huset er et gammelt stenhus bygget i den kretensiske stil for mere end 150 år siden. Da vi for et par år siden renoverede huset, lagde vi megen vægt på, at få et funktionsdygtigt hus i overensstemmelse med husets oprindelige stil. Her rummer hver en sten og detalje sin helt egen historie .


For os er huset i Paleochora blevet et lille åndehul, hvor vi søger hen, når batterierne skal oplades.

Landsbyen emmer af atmosfære og hygge. Her tager man tingene i et roligt tempo, og ord som "siga-siga" (tag det roligt) og "avrio" (i morgen) høres ofte i gadebilledet. Hvad vi ikke når i dag, det når vi nok i morgen.

Vi nyder meget at opleve "landsby fornemmelsen" når vi handler friske produkter i det lokale supermarked og spiser ude i den lukkede gårdhave under vinranken. Vi elsker også, at lade os beværte på en af byens mange skønne tavernaer, og nyde den lokale mad. Og det bedste er, at alt er indenfor gåafstand!

Samtidig har Paleochora en af øens smukkeste og største sandstrande. Havet langs sydkysten er fuldstændigt krystalklart og indbyder altid til en dukkert. Vores hus ligger mindre end 100 meter fra sandstranden.

Trænger I til lidt motion, er der også mange muligheder for vandre- og cykelture i de naturskønne omgivelser.

Vores mål er at kunne give andre denne mulighed. Komme væk fra hverdagens stress og jag, komme ned i gear og blot falde ind i byens tempo. Under jeres ophold har I mulighed for at komme helt tæt på de lokale og det kretensiske samfund.
Undermenu

 

 
 

 

Sommerhus på Kreta i rolige Paleochora
 

Home