Praktisk om huset

Indretning

Huset er beliggende for foden af den gamle borg ruin. Fra vores gårdhave har vi en fin udsigt op til ruinens ydre mure. Området er meget stille og roligt og ligger i gåafstand til alt; strande, spise- og indkøbssteder.

Huset er delt i to afdelinger. I den nye afdeling er der et soveværelse med dobbeltseng (150x200) samt et tilstødende stort badeværelse med vaskemaskine.

Den gamle afdeling er ét værelse delt med en halvmur. (Man kan ikke se hinanden, men kan høre hinanden). Her er 4 sovepladser, fordelt på to halvanden mands senge (130x200) samt en køjeseng med to enkeltmands sovepladser. Her er også et lille toilet og bad.

I en nye afdeling, er det gamle køkken samtidigt blevet istandsat og udbygget med et køkken alrum med spiseplads til 6 personer.

Der er en fin lille have foran huset. Haven er lukket og børn kan færdes ”frit”. Her vokser den gamle vin plante, som har fulgt huset fra begyndelsen og i dag danner en herlig svalende skygge for den stærke sommersol.

I huset findes

Sengelinned og håndklæder til inde brug. I skal selv medbringe badehåndklæder til strandbrug.

Køkken er veludstyret med mulighed for selv at lave alle måltider. Her er alt hvad der skal bruges af viskestykker, klude mv.

Der er et lille TV samt DVD afspiller. Ipod og MP3 afspiller.

Vaskemaskine til fri benyttelse.

Til de varme perioder er der faner i alle soverum. Der er ingen aircondition.

Havestole og to liggestole med hynder til haven.

Støvsuger og rengøringsmidler til slutrengøringen.

Kommer I med helt små børn, kan vi arrangere en seng og stol til baby. Spørg på forhånd.

Vilkår

I lejer jeres eget lille sommerhus og kan trække jer tilbage i jeres helt egne private omgivelser.

Huset udlejes på "sommerhus vilkår". Det vil sige, at der ikke er rengøring under opholdet og I står selv for slutrengøringen. Huset skal afleveres i samme stand som I modtog det.

I gør selv rent inden I forlader huset, og vasker så meget sengelinned og håndklæder som muligt (afhængigt af afrejsetidspunkt)

Det er muligt at bestille slutrengøring mod et ekstra beløb på 100 euro.

Indendørs er huset et IKKE RYGER hus.

Lejebetingelser

Lejeaftalen

§ 1 Lejeaftale / Personantal

Den indgåede lejeaftale er bindende. Lejeaftalen omfatter den nævnte bolig med tilhørende specifikationer. I boligen må der ikke overnatte flere end 6 personer (over 2 år).

§ 2 Husdyr 

Husdyr må ikke medbringes. Der holder en del katte til i omegnen. Kattene må fodres i haven, men har INGEN adgang til huset.

§ 3 Rengøring

Den lejede bolig skal renholdes af lejer under opholdet og afleveres i den stand, hvori den er modtaget. Eventuel manglende rengøring ved afrejse (udlejers skøn) vil blive udført for lejers regning.

Lejer er ansvarlig overfor alt hvad der forefindes i boligen i den lejede periode, og er erstatningspligtig overfor forvoldte skader. Skulle skader opstå, er lejer forpligtiget til omgående at underrette udlejer herom. Ikke meddelte skader før afrejse fra boligen, vil blive udbedret for lejers regning. 

Skader der opstår i lejeperioden vil blive udbedret omgående, dog må der påregnes almindelig leveringstid. Der er ikke fra udlejers side tegnet forsikring, som dækker lejerens person eller ejendele i lejeperioden.

§ 4 Betalingsbetingelser 

25 % af lejebeløbet betales ved reservation af sommerhuset. Restbeløbet betales 30 dage før lejeperiodens påbegyndelse. Ved leje senere end 30 dage før lejeperiodens begyndelse er hele beløbet forfalden til omgående betaling ved reservation. Alle priser er inkl. el og vand forbrug.

§ 5 Reklamationer 

Skulle der mod forventning være reklamationer i forbindelse med den lejede bolig, skal dette meddeles til udlejer senest 48 timer efter indflytning. Ved reklamationer i forbindelse med rengøring, skal udlejer underrettes umiddelbart efter indflytning. I modsat fald hæfter lejer for eventuelle fejl og mangler jvf. § 3.

§ 6 Afbestilling

Ved opsigelse af lejemålet inden 30 dage før påbegyndelse af lejeperioden, betales 25% af bruttolejen, dog min. 125 euro. Ved senere opsigelse betales hele lejebeløbet 100%. Ved evt. genudlejning af et opsagt lejemål 1-29 dage før ankomst tilbagebetales den genudlejede bruttoleje minus 15%. Genudlejes lejemålet ikke – følger ingen tilbagebetaling.

§ 7 Force majeure

Lejeaftalen kan opsiges uden varsel fra udlejers side, som følge af almindelige force majeure, strejke m.m. eller andre forhold som udlejer ikke har indflydelse på.

Pris

Pris pr. uge ved max. 2 personer 600 euro (4.500 kr.) incl. energiomkostninger.

Pris pr. uge ved max. 4 personer 700 euro (5.250 kr.) incl. energiomkostninger.

Pris pr. uge ved max. 6 personer 800 euro (6.000 kr.) incl. energiomkostninger.

Børn til og med 12 år tæller som ½ voksen.

Depositum for rengøring og nøgle: 100 euro. (rengøring foretages af lejer). Depositum betales kontant ved nøgleudlevering. Tilbagebetales ligeledes ved aflevering af nøglen.

Betaling

Ved reservation betales 25% af det fulde lejebeløb. Restbeløbet betales senest 30 dage før ankomst.

Slutrengøring foretages af lejer. Det er muligt, at betale sig fra slutrengøringen mod et ekstra beløb på 100 euro.