Velkommen til Kreta > Praktisk

 
 
 

Praktisk

Jeg tager mig udelukkende af opholdet på Kreta. I skal derfor selv bestille flybilletter.

Når I ankommer til Chania lufthavn, kan I fortsætte til Paleochora med lokalbus, taxi eller udlejningsbil.

Lokalbus:
I skal først med en bus fra lufthavnen og ind til den centrale busstation KTEL i Chania centrum. Herfra skifter I igen til en bus til Paleochora. Det kan derfor kun lade sig gøre rent tidsmæssigt hvis I lander meget tidligt.

Taxi:
Jeg kan bestille en taxi som venter jer i lufthavnen. Den kan rumme max 4 personer og koster 100 euro pr. vej. Husk at medbringe baggage, som kan ligge i et almindeligt bagagerum.

Biludlejning:
Såfremt I har lejet bil, vil biludlejningsfirmaet vente jer i ankomsthallen i lufthavnen. Følg kørevejledningen som findes her: Se kørevejledning - klik her

Koordination af flybilletter: 

Når I efterspørger leje af huset i en bestemt periode, foretager jeg en foreløbig reservation. Reservationen bortfalder efter 3 dage, såfremt jeg ikke har modtaget en endelig bekræftelse fra jer. Det giver jer mulighed for i mellemtiden at booke flybilletter.

Så snart jeg har modtaget jeres bekræftelse, fremsender jeg et rejsebevis. Reservationen er først endeligt gyldig, når forudbetalingsgebyret er indbetalt ifølge rejsebeviset.

Forudbetalt gebyr tilbagebetales ikke. Se Lejeaftalen - klik her

Forsikringer:
Det er op til hver enkelt deltager at sørge for en rejseforsikring inden afrejse fra Danmark. Det er en god ting at tegne en afbestillingsforsikring. Kontakt dit forsikringsselskab for information om korrekt dækning.

Sundhedsforsikring:
Ved rejser i udlandet dækker det gule sygesikringskort for lægehjælp. Se mere info her:
https://www.borger.dk/Sider/Rejsesygesikring-med-det-gule-sundhedskort.aspx  

I skal selv sørge for, at have en rejseforsikring ved evt. sygdom så man kan blive hjemtransporteret. Da der I Chania finds et lokalt SOS kontor, er det kun en fordel at tegne en forsikring med SOS som alarmcentral

Vær opmærksom på, at når ophold og flybilletter ikke er udstedt af samme firma, er der IKKE tale om en pakkerejse iht. charterloven. Det betyder, at rejsen IKKE er omfattet af Rejsegaranti Fonden.

MasterCard:
Såfremt flybilletterne betales via MasterCard KAN der være tilknyttet en rejse-og/eller forlænget produktforsikring, afhængig af den enkeltes bank ydelser og betingelser. Spørg i din bank og søg mere information her:

http://www.lpmastercard.dk/Sider/default.aspx
http://www.lpmastercard.dk/SpoergsmaalSvar/Sider/default.aspx

 

 
 

 

Sommerhus på Kreta i rolige Paleochora
 

Home