Velkommen til Kreta > Strande

 
 
 

Strande

Billedgalleri - se her

Med sin fine beliggenhed omgivet af vand på begge sider er Paleochora kendt for sine fine bademuligheder.

Her findes en af øens smukkeste og største sandstrande. Standen er meget badevenlig og ideel for børn.

Havet langs sydkysten er fuldstændig krystalklart og indbyder altid til en dukkert. Vandet er friskere og renere end på nordkysten, da det Libyske Hav er åbent og ganske stort – næste stop fra Kretas sydkyst er Afrika.

På den anden side af landsbyen er det stenstrand med klipper. Her langs klipperne er der ganske gode snorkle muligheder. Her kan det for nogen være en fordel at have badesko på.

På strandene findes solstole og parasoller som lejes på dagsbasis, også selvom du går et par timer midt på dagen. Du kan også medbringe dit eget underlag og parasol og blot ligge i sandet.

Har I lejet bil eller cykler og ønsker en lidt mere afsides strand, er der mange små uberørte strande i området.

Da Kreta er en ø, kan det til tider være meget blæsende. Det gode ved Paleochora er, at hvis det blæser på den ene strand, kan I altid finde læ på den anden strand, da byen ligger på en halvø.

Husk middags solen er meget stærk. Det er fornuftigt at søge skygge og holde lidt siesta i de varmeste timer fra 13-16. Til gengæld er det fantastisk, at bade til solnedgangen og sidde og nyde en vandmelon i vandkanten i den lune aftenssol.


 

 
 

 

Sommerhus på Kreta i rolige Paleochora
 

Home