Velkommen til Kreta > Beretninger > Anne Marie Andersen

 
 
 

Anne Marie Andersen

26.10.2011

Endnu en skøn efterårsferie i huset i Paleochora er slut. Vi nød huset og omgivelserne i fulde drag første gang sidste år, men at komme igen var noget ganske særligt.

Er man til vandreture, er der rig mulighed for korte og lange ture direkte fra Paleochora, eller tag båden og sejl til en af byerne i nærheden og gå tilbage til P. Det er en fantastisk oplevelse at gå langs med kysten, hvor kontrasterne mellem hav, bjerge, bevoksning og den blå,blå himmel er en fryd for øjet.

Restaurantbesøgene for os i år var primært de små hyggelige i midtbyens smalle gader - uhmm så enkelt, originalt, dejlig mad, som man kan komme ud at se i køkkenerne i stedet for kun på spisekortet. Super hyggeligt.

08.10.2010

skønt, hyggeligt, smagfuldt indrettet hus med lige præcist de faciliteter, man har brug for til et ferieliv.

Paleochora er en vidunderlig by - ikke for stor - ikke for lille - rar atmosfære, skønne strande, mange små restauranter at vælge imellem, hvis man er til det - dejlige supermarkeder med friske råvarer, hvis du er til lidt hjemmlavede ting og sager.

Er du til vandreture og vil andet end Samariakløften ,kan det varmt anbefales at sejle til Sougia og så gå af den afmærkede "E4" sti tilbage op gennem bjergene og langs kysten til Paleochora - husk madpakke, vand og badetøj til en dukkert undervejs - det er en fantastisk tur - ca 16 km.

 

 

 

 
 

 

Sommerhus på Kreta i rolige Paleochora
 

Home