Her i Paleochora på Kretas sydkyst ligger vores hyggelige sommerhus, som er et lille åndehul i et roligt lokalt beboet område med udsigt op til den gamle borgruin "Castro". 

Huset har plads til 6 personer fordelt i 3 soveværelser. Huset har den fineste privat gårdhave, som indbyder til hygge og afslapning, se video fra gårdhaven her.
Det bedste er dog, at huset ligger i gå afstand til ALT: strande, indkøbs- og spisemuligheder.

Mit ønske er, at introducere jer for dét Kreta, jeg er faldet pladask for - som gæstfrihed, smagsoplevelser og ture til det mindre kendte Kreta

Paleochora er en lille perle omgivet kilometer lange strande. Byen oser af atmosfære og maleriske motiver, og har sin helt egen ro og tempo. Det er her, hvor I virkelig oplever at komme helt ned i gear - og bare slapper af!  Og så er det kun 1,5 times kørsel fra Chania lufthavn.

Paleochora byder på et rigt udvalg af små familieejet spisesteder, hvor I alle steder bliver budt velkommen med kretentisk hjertelighed. Herfra kan I også udforske Kretas sydkyst med et utal af oplevelser enten via bil, cykel, færge eller vandring.

For yderligere informationer om ledige uger og øvrigt, er I velkomne til at kontakte mig. Skriv til mig her

Placeringen af vores hus i Paleochora