Kører vejledning

Hania lufthavn – Paleochora

 

I forlader lufthavnen og følger skiltene mod Hania.
I kører langs Souda bugten til landsbyen Aróni og derefter Pithári, lige efter landsbyen Pithari er der en afkørsel mod Souda.
I drejer af til venstre og følger afkørelen, så I nu følger vejen ned langs bugten, I følger nu blot vejen ind igennem Souda landsby.
I følger blot vejen ligeud, forbi de små kaffesteder til I kommer til et kryds med et INKA supermarked, her skal I dreje til højre,
følg skiltet mod Rethymno, efter ca. 100 meter kommer i til et kryds hvor I drejer til venstre.
Nu er I på vej mod tilkørslen til Nationalvejen ”The New National Road”, I skal nu på tilkørslen til højre mod Kissamos.
Velkommen på Nationalvejen, I følger nu blot vejen ca. 24 km i vestlig retning mod Kissamos indtil i kommer til afkørslen til Tavronitis, ved afkørslen står der samtidig PALEOCHORA 51 KM.
Nu følger I blot vejen og kommer igennem følgende stører landsbyer, Voukoliés, Kakópetros og Kándanos.
Nå I når landsbyen LIGIA kan I skimte havet, og nu er I tæt på målet.
Lige uden for landsbyen Paleochora er der en afkørsel til højre mod Voutas og Kountoura, der drejer I af og følger nu vejen op og får en flot udsigt over hele Paleochora.
I kommer nu ned ved kysten og drejer til venstre mod Paleochora og kører nu langs vandet og langs sandstranden, I fortsætter ligeud indtil I ser et lille blåt og hvidt pensionat som hedder Castello, ved Castello parkerer i bilen og ringer til mig,
Line 0030 6944 73 52 30, så kommer jeg og hjælper jer med at finde det sidste stykke vej.
Rigtig god tur – og på gensyn i Paleochora.

kontaktsiden2.jpg