Forsikring

Rejseforsikringer: Det er op til hver enkelt deltager at sørge for en rejseforsikring inden afrejse fra Danmark og det er en god ting at tegne en afbestillings forsikring.
I skal selv sørge for, at have en rejseforsikring så ved evt. sygdom kan man evt. blive hjemtransporteret hvis jeres rejseforsikring dækker dette og jeres forsikringsselskab mener dette er det bedste.
Da der I Chania finds et lokalt SOS kontor, er det kun en fordel at tegne en forsikring med SOS som alarmcentral.

Vær opmærksom på, at når ophold og flybilletter ikke er udstedt af samme firma, er der IKKE tale om en pakkerejse iht. charterloven, og det betyder, at rejsen IKKE er omfattet af Rejsegaranti Fonden.

Kontakt dit forsikringsselskab for information om korrekt dækning.

Sygesikringskort: Ved rejser i udlandet dækker det blå sygesikringskort for lægehjælp. Se mere info her: https://www.borger.dk/Sider/Rejsesygesikring-med-det-gule-sundhedskort.aspx  

MasterCard: Såfremt flybilletterne betales via MasterCard KAN der være tilknyttet en rejse-og/eller forlænget produktforsikring, afhængig af den enkeltes bank ydelser og betingelser.
Spørg i din bank og søg mere information her: http://www.lpmastercard.dk/Sider/default.aspx http://www.lpmastercard.dk/SpoergsmaalSvar/Sider/default.aspx

kontaktsiden2.jpg

Placeringen af vores hus i Paleochora