Spisesteder

En herlig ting i Paleochora er, at byen spærre hovedgaden af for trafik om aftenen, så folk frit kan færdes mellem de mange tavernaer og caféer. Det er ligeledes utrolig hyggeligt at sidde langs strandpromenaden på havnesiden.

Egentlig er det svært at udpege blot et enkelt godt spisested i Paleochora, da alle er selvforsynende og har deres egen ”mama” i køkkenet. Alligevel er der dog altid et par steder som vil skille sig ud via en speciel god oplevelse eller et måltid med twist. Jeg vil her nævne et par for at hjælpe jer igang med en god madoplevelse under ferien. Husk dog den gyldne regel: Bestil kun lokal mad. En snitzel på Kreta falder udenfor lokal mad og har aldrig været nogen fantastisk oplevelse. Der imod skal i kaste jer ud i noget af det ægte græske og kretentiske mad. Spørg gerne tjenerne til råds og om der findes en dagens ret.

Her er et par af mine personlige favoritter – jeg understreger dog igen, at det på ingen måde er ensbetydende med, at det er de eneste gode spisesteder.

kontaktsiden2.jpg