Vores Hus

Huset er et gammelt stenhus bygget i den kretensiske stil for mere end 200 år siden, og var et af de første, der blev bygget i landsbyen.

Vi overtog huset i 2001, og har løbende renoveret huset. Vi har lagt megen vægt på, at få et funktionsdygtigt hus i overensstemmelse med husets oprindelige stil. I huset rummer hver en sten og detalje sin helt egen historie.

Huset ligger i et meget hyggeligt lokalt og roligt område  med udsigt op til den gamle borgruin. Mindre end 100 meter fra huset finder I den  store sandstrand. Stranden er meget børnevenlig og havet byder på det fineste krystalklare vand. Ligeledes er både spise- og indkøbsmuligheder blot få minutters gang fra huset.

Huset er delt i to afdelinger. I "master bedroom afdeling" er der et soveværelse med dobbeltseng (150x200) samt et tilstødende stort badeværelse med vaskemaskine.

I den anden afdeling er ét værelse delt med en høj halvmur, så det bliver til 2 værelser. (Man kan ikke se hinanden, men kan høre hinanden). Her er 4-5 sovepladser, fordelt på:

Værelse 3: seng 140x 190 cm.

Værelse 2: seng 130 x 190 cm og 90 x 200 cm

Til disse to værelser, er der et lille toilet med et lille bad.

De to sove afdelinger er adskilt af et hyggeligt køkken med spiseplads til 6-8 personer. Har I selv lyst til at lave mad i løbet af ferien, er der gode muligheder for det, i det meget veludstyret køkken.

Huset har den fineste lille gårdhave foran huset. Haven er lukket og børn kan færdes ”frit” . Her vokser den gamle smukke bourgenvilla med sin pink farvede skønhed. Den har fulgt huset fra begyndelsen, og danner en herlig svalende skygge for den stærke sommersol. Haven er i sig selv en lille oase i paradis. Her er mulighed for en slapper i hængekøjen - alene eller med en god bog. Havens skønne atmosfære og rige blomster flora indbyder til ren og skær; Hygge og Afslapning. Nyd de sene lune aftner i haven. Lav mad i køkkenet eller hent ude i byen - og tag en hyggelig hjemmeaften i den stille og svale have.

I huset findes

Sengelinned og håndklæder til inde brug. I skal selv medbringe badehåndklæder til strandbrug.

Køkken er veludstyret med mulighed for selv at lave alle måltider. Her er alt hvad der skal bruges af viskestykker, klude mv.

Vaskemaskine til fri benyttelse.

Til de varme perioder er der aircondition mod brugerbetaling.

Havestole og to liggestole med hynder til haven.

Støvsuger og rengøringsmidler til slutrengøringen.

Kommer I med helt små børn, kan vi arrangere en seng og stol til baby. Spørg på forhånd.

Vilkår

I lejer jeres eget lille sommerhus og kan trække jer tilbage i jeres helt egne private omgivelser.

Huset udlejes på "sommerhus vilkår". Det vil sige, at der ikke er rengøring under opholdet og I står selv for slutrengøringen. Huset skal afleveres i samme stand som I modtog det.

I gør selv rent inden I forlader huset, og vasker så meget sengelinned og håndklæder som muligt (afhængigt af afrejsetidspunkt)

Det er muligt at bestille slutrengøring mod et ekstra beløb på 60 euro.

Indendørs er huset et IKKE RYGER hus.

For os er huset i Paleochora blevet et lille åndehul, hvor vi søger hen, når batterierne skal oplades.

Vores mål er at kunne give andre denne mulighed. Komme væk fra hverdagens stress og jag, komme ned i gear og blot falde ind i byens tempo. Under jeres ophold har I mulighed for at komme helt tæt på de lokale og det kretensiske samfund.

Renovering har vi stort set selv stået for. Det er bygget med sved og megen kærlighed. Vi beder jer passe på det som var det jeres eget.

Se priser og lejebetingelser, klik på link herunder.

Priser for leje af huset

Lejeaftale

kontaktsiden2.jpg

Video Gårdhave

Placeringen af vores hus i Paleochora