Hvem er vi...

 

Vi er en herlig blanding af en dansk og græsk kultur og til dagligt bor vi i Chania. 
Jeg kom til Kreta i 1999 for at arbejde som rejseleder for et dansk rejseselskab. Jeg faldt pladask for øen og dens smukke natur, varme og imødekommende mennesker, maden, klimaet og senere min nuværende græske mand.

Det helt specielle ved Kreta er, at når du svømmer i havet har du udsigt til bjergene og når du vandrer i bjergene er det med udsigt til havet.

Vores hus ligger ved havet – og havet er en stor energikilde i vores liv. Marinestilen går derfor igen flere steder med koøjer, muslinger og andet godt fra havet! 

Vi er selv meget begejstret for at opholde os i Paleochora og vi ønsker at byde vores gæster velkommen som var I en kær fjern slægtning der kom på besøg.

 

Hvad kan jeg også tilbyde...

 

Guidet ture skræddersyet efter jeres ønsker og behov.

Jeg og min familie er store naturelskere og har mange unikke naturoplevelser i mere hengemte og ikke så besøgte områder. Ligeledes har mit liv på Kreta givet mig en stor viden om den kretensisk kultur, historie og hverdagslivet.
Jeg deler gerne ud af min viden, erfaringer og historier via guidede ture. Det kan være for foreninger på rejse til Kreta eller familier der ønsker en udflugt, fejring af en rund fødselsdag, bryllupsdag eller lignende.

Ligeledes kan jeg også være behjælpelig med planlægning af en aktiv ferie. Kreta er fuld af fantastiske naturoplevelser, små gemte og nemme kløftvandringer og smukke panoramaudsigter.

Jeg har stor erfaring i ture til grupper hvor turene tilrettelægges efter netop jeres ønsker og behov.
Jeg har arrangeret ture for foreninger og familier i forskellige aldersgrupper og individuelle behov. Her skulle være plads til både; foto, ryge, tisse og amme pauser!

Skriv til mig med jeres spørgsmål og få flere oplysninger, I kan kontakte mig via kontaktsiden.

 

Den gode smag af Kreta - tag den med hjem...

Jeg sælger vores egen fantastiske olivenolie. Olien er koldpresset jomfru oliven olie.

Det betyder, at det er olie af den første presning i en kold maskine. Det er den fineste kvalitet og har en god smag, uden at være bitter.

Du modtager det pakket i rejsevenlig emballage, du sørger selv for pladsen i kufferten - eller har måske tilkøbt en ekstra kuffert til hjemrejsen til formålet.

Kontakt mig for yderligere informationer.

 

Den Danske Skole & Kulturforening i Chania

Jeg er ligeledes en af de bærende kræfter bag den Den Danske Skole & Kulturforening i Chania.
Foreningens formål er at støtte økonomisk om danskskolen til herboende børn dansk/græske børn.
Læs gerne mere om projektet og hvordan du kan være med til at støtte op om det. Vores hjemmeside www.danskkretakultur.com og i vores Facebook gruppe Den Danske Skole & Kultur forening i Chania

 

 

 

kontaktsiden2.jpg