Ture på egen hånd

Jeg har boet mange år på Kreta og er faldet pladask for Paleochora.
Jeg har haft så mange dejlige oplevelser og vil meget gerne dele ud af dem og præsentere jer for det Kreta, som jeg specielt er faldet for.

I huset ligger der også en guide med turforslag samt kørevejledning. Som inspiration til planlægning af ferien vil jeg her nævne et par muligheder.

Det er som regel udenfor kort og Gps at de sjove og autentiske oplevelser findes. Så prøv nogle af de små veje udenfor kortet og vær lidt impulsiv - du kan jo altid vende om igen.

I hovedgaden i Paleochora findes flere små kontorer med bil- og cykeludlejning. Her sælges ligeledes arrangerede ture til Samaria og Ag. Irini kløften. Det er også her der sælges færgebilletter til de øvrige byer langs sydskysten; Elafonisis, Sougia, Ag. Roumeli, Loutro og Sfakia, ligeledes findes der også informationer om dykning samt vandreture med egen guide.

Dette er blot et lille udsnit af de ture der er nærliggende at gøre fra Paleochora. Og lader du dig blot indfange af byens tempo og klarer to-do-listen fra liggestolen, så husk, at det er muligt at komme igen.